Ние предлагаме

Иновативна технология и конкурентни цени

Нашата основна мисия е да решим трайно и окончателно проблемите с нежеланото окосмяване,  както и окосмяване следствие на хормонални нарушения особено по време на пубертета.

“Лазарния душ” на естетиката

КАКВО Е TRITON?

Тритон, наричана още “ Лазарния душ” на естетиката е първата в света диодна апартна платформа за лазерна епилация, която комбинира трите най-популярни дължини на вълната, използвайки Fusion Technology, за да се справи с всички типове и тонове кожа - от най-светлите до най-тъмните- независимо в кой етап от цикъла на растежа си се намират космите.

Безболезнено

Лекуваме нежеланото окосмяване

С Triton, сега имаме възможността да лекуваме окосмяване, което се намира по-дълбоко, едновременно с новите фоликули. Това значи, че пациентите могат да постигнат по-забележими резултати, изисквайки по-малко процедури.

Основното предимство на Triton пред останалите диодни лазери е възможността му да използва кратки импулси с висока енергия и скорост. Този напредък позволява пълен контрол върху енергията по всяко време, за да се постигнат максимални резултати. С Triton можете да бъдете сигурни, че получавате най-добрата грижа за вашата кожа.

Какви са предимствата на Triton DiolazeXL?

Triton е първата в света диодна апаратна платформа за лазерна епилация, която съчетава няколко дължини на вълната. Платформата дава възможност за ефективно и бързо премахване на нежелано окосмяване при всички типове кожа и косми – от най-светлите до най-тъмните.

Безопасно и ефективно съчетава висока енергия с мулти дължини на вълната

Осигурява комфорт, благодарение на контактното охлаждане

Бързо обработва големи зони като гръб и крака (15-30 минути)

Премахва всички видове окосмяване от различните типове кожа